Beneficis del ioga

Amb la pràctica de ioga aprendràs a ser pacient, a esperar, a aturar-te un instant i a veure què està passant mentre construeixes l’assana, a observar què és desperta en tu mentre mantens la postura i què desapareix.

Cal ser pacient, mantenir una actitud oberta i positiva davant la pràctica t’ajudarà a avançar, a anar més enllà. Sovint mantenir una assana per una estona llarga, pot resultar incòmode, apareixen tots els fantasmes de la ment, i cal ser pacient i respectuós amb tu mateix.

La pràctica de ioga, t’ajuda a nivell físic, recorda que no només treballes per arribar a la postura, sinó que també treballes per treure les cuirasses que durant temps i temps, has anat guardant al voltant del teu cor.

A nivell físic el ioga t’ajuda a:

✔️A guanyar flexibilitat i força als músculs.

✔️Millores la postura. De manera que si tens un cos treballat tindràs menys lesions, menys dolor i et trobaràs més bé.

✔️Tant si practiques les assanes fàcils com si fas les més espectaculars i complicades, la pràctica de ioga et desperta fortalesa interna.

✔️Fa que la confiança en tu creixi a cada moment ja que veus una evolució en la teva postura.A nivell emocional el ioga t’ajuda a:

✔️A créixer, avances per a ésser conscient dels sorolls de la ment que t’acompanyen.

✔️Treballes per a fer les paus amb qui ets tu de debò.

✔️Per a aprendre a estimar-te, cada dia una mica més.

✔️Practicar ioga reforça la teva autoestima.

✔️Desperta calma i felicitat dins del teu, permetent així que la teva ment estigui més desperta i més capaç de resoldre les situacions que la vida et proposa amb calma i serenitat, de manera conscient.

✔️Aprens a reconèixer què i passa, a conciliar amb les teves emocions, i a treballar-les, acceptant i resolent.


Això fa que aprenguis a viure aquest moment present amb força, sense viure ancorat en el passat ni esperant amb anhel el futur. La pràctica de ioga pot ajudar-te en molts aspectes de la teva vida. No deixis que t’ho expliquin, anima’t i vine a fer ioga a Espai Mima’t! T’acompanyem amb la pràctica.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: