Equilibri Cos ment

Treballar el cos d’una manera conscient, sabent on estàs, què mous, què actives, què estires, com et sents, què es desperta i què desapareix en cada moviment, t’ajuda a sentir aquest equilibri cos ment.

Treballem diferents disciplines que t’ensenyaràn a conèixer al teu cos i a treballar-lo d’una manera més conscient.

Amb la pràctica de Hatha ioga.

Trobem moltes definicions diferents per la paraula ioga, però seguint els coneixements de l’escola de Satyananda podem dir que la paraula ioga significa unió, unió de la consciència individual amb la consciència universal, a termes pràctics podem dir que és una disciplina que ajuda a harmonitzar cos, ment i emocions, a través de la pràctica de postures, anomenades assanes, d’exercicis de respiració anomenats Pranayames i del treball de la meditació.

Hatha ioga, Ha en sànscrit vol dir Sol i Tha vol dir Lluna. El Sol s’associa a l’energia Vital, a la més Yang, a la més masculina i la Lluna s’associa a l’energia mental, a la més Yin, a la més femenina. En cadascú de nosaltres hi dorm el Ha i el Tha. Amb la pràctica de Hatha ioga, doncs podriem dir que treballem la unió del Sol i la Lluna.

» El Yoga, no és un mito antiguo enterrado en el olvido. Es el legado màs valiosos del presente. Es una necessidad esencial de hoy y la cultura del mañana.«

Swami Satyananda Saraswati

Amb la pràctica de Pilates.

El mètode pilates, el va desenvolupar Joseph H.Pilates a Alemania a principis del S.XX, Pilates patia asma i raquitisme des de ben petit i amb ganes d’emfortir al seu organisme i de trobar-se bé, va desenvolupar el seu propi mètode, que poc a poc es va anar extenent a tot el món. Aquesta disciplina es desenvolupa a partir del treball físic, aportant força i flexibilitat als músculs, millorant la postura, unificant cos i ment, aconseguint un moviment més eficient treballant la concentració, el control, la respiració i la fluïdesa de moviment.

» Lo ideal seria que nuestros músculos obedecieran a nuestra voluntad, o lo que es lo mismo, que ésta no estuviese dominada por las acciones reflejas de nuestros músculos«

Joseph Pilates, Return to life, 1945


HATHA IOGA


IOGA ADULTS

Equilibra el cos i la ment amb el treball d’assanes, pranayama i meditació.

L’oferim online

IOGUI COACH

Sessions individuals , On t’ajudu a escoltar-te, i avançar en el teu camí, acompanyant-te perquè puguis arribar a treure el millor de tu mateix/a.

IOGA NIDRA

Tècnica de meditació i relaxació profunda. Amb el ioga Nidra aprendràs a relaxar-te de manera conscient, arribant a un estat de relaxació on la ment s’aquieta i es torna molt poderosa. En aquest estat podem treballar les capacitats de concentració, millorar l’esquema corporal, augmentar el coneixement, la creativitat, descobrir el teu potencial interior… Una pràctica que no et deixarà indiferent.

Saps que una hora de pràctica de ioga Nidra , equival al descans de quatre hores de son?

L’oferim online

HATHA IOGA DOLÇ

Busques una pràctica suau perquè el cos t’ho demana?

Moviments dolços amb consciència plena, que t’aportaran benestar i salut.

Assanes suaus, que desperten la mobilitat del teu cos, mantenen als teus músculs estirats i en bona forma perquè et sentis bé amb tu, amb el teu cos, perquè t’estimis encara més.

L’oferim online

IOGA DOLÇ A LA CADIRA

Estàs embarassada i et costa moure’t? Els teus genolls es queixen i et costa seure al terra? La teva esquena està delicada i estirar-te et resulta una incomoditat?

Aquesta pràctica és per a tu!

Ioga dolç a la cadira, postures adaptades a la cadira, amb moviments suaus, dolços que mimaran les teves articulacions i els teus músculs, postures suaus que t’ajudaran a conèixer una mica més al teu cos, a escoltar-lo, respectar-lo i a estimar-lo encara més.

Exclusivament online

IOGA KIDS

A través de contes, cançons i jocs aprenem a conèixer el cos, treballar la respiració i tècniques de relaxació. Sessions pensades per treballar cos i ment, facilitant així el descans i la capacitat d’afrontar el dia a dia, flexibilitat, coordinació, concentració, relaxació… Treballem amb continuïtat, a través de contes.


PILATES


PILATES TERRA

Reforça i tonifica els músculs, millorant la postura, aportant flexibilitat i equilibri, unificant cos i ment.

Una manera divertida i dinàmica de treballar la consciència corporal.

L’oferim online


FUSIÓ DE PILATES I IOGA


IOHIPI

Si t’agrada experimentar, aquest és la teva oportunitat!!!

Amb ganes de crear una sessió dinàmica, divertida, on treballem conscientment tot el nostre cos, però sobretot zona abdominal i en especial la musculatura del Sòl pèlvic, apareix aquesta fusió de ioga, pilates i gimnàstica abdominal hipopressiva.

IO..ioga, HI…hipopressives, Pi..pilates

L’oferim online