MimMa

Sóc l’Emma, vaig néixer a Prats de Lluçanès un 23 d’Agost de l’any 1976. Actualment visc a Sant Llorenç de Morunys. Sóc la mare de l’Iu, la Bruna i l’Ot, tres regals de la vida que m’han ensenyat i m’ensenyen moltes coses cada dia.

Vaig acabar els estudis de Fisioteràpia a l’escola Blanquerna a l’any 1997, des d’aleshores no he parat de formar-me, i m’he especialitzat en teràpies alternatives: Tui Na craneal, Soku Shin Do, acupuntura, aromateràpia, reiki, reflexologia i musicoteràpia. També tinc estudis de postgrau de fisioteràpia de recuperació post part i estudis complementaris de gimnàstica abdominal hipopressiva seguint el mètode Marcel Caufriez. I també he realitzat els estudis de formació de 500h de Ioga a Auraioga seguint les ensenyances de l’escola Satyananda i formació de la disciplina de Pilates de l’escola Lasaches.

Mai podem deixar d’aprendre i formar-me és bàsic per a mi.

Actualment estic fent el segon curs on line de Vedanta filosofia del ioga amb Oscar Montero, he cursat el curs d’aprofundiment al ioga de la mà d’Agnia Deva i Auraioga al centre Auraioga de Manresa , he realitzat el curs de Ioga Nidra on line, amb la tutela de la Lídia Rossell d’Auraioga, i he cursat també la formació on line de Yin Yoga amb Pranayoga.

L’any 2017 neix MimMa’t a Sant Llorenç de Morunys, amb ganes de compartir els meus coneixements, fer arribar el ioga a grans i petits i enriquir-me de tot el què pogués aprendre.

Amb constància, ganes i il·lusió, espai Mima’t va anar creixent i a l’octubre de 2019 vam tenir l’oportunitat d’obrir MimMa’t a Solsona, amb la mateixa il.lusió i motivació per compartir la disciplina de ioga .

MimMa és un espai íntim i recollit, on pots escoltar-te i on aprens a respectar-te i estimar-te de manera conscient.

M’agrada la meva feina, la gaudeixo i sóc feliç sentint que t’ajudo i que t’acompanyo en el camí, perquè puguis retrobar-te i tenir les eines necessàries per seguir endavant amb força, estimant-te i respectant-te en tot moment.

Perquè el nom de MimMa?

Quan era petita , jo no sabia dir el meu nom i per autoanomenar-me, deia Mimma, i a la meva padrina li va fer gràcia i per ella , i per alguns de casa em va quedar la Mimma.

El Logo de MimMa , el vam crear a casa, estones de dibuixos i converses entre tots , proves i proves, i va sortir aquest.

Teniem clar que voliem que fos rodó, per donar encara més la sensació d’acolliment i les lletres amb forma dolça i buscant l’abraçada, acompanyant a dues figures fent Parvatanasana, creant així una M.

Els símbols, són la lletra D amb Sànscrit, D de discerniment, de disciplina, de dignitat, de desafiament, de descobrir, de decisió, … i sòn 7 Ds envoltant la paraula espai Mima’t , 7 dels 7 Xacres principals, i estàn pintades una de cada color, seguint també el color dels Xacres.