Recuperació sòl pèlvic

L’anomenat sòl pèlvic o terra pèlvic és un conjunt de músculs i lligaments que com molt bé indica el seu nom, constitueixen la part més distal de la cavitat abdominal. Aquest conjunt d’estructures tanca la cavitat abdominal fent de sostén dels òrgans pèlvics. Treballar-lo t’aporta molts beneficis, tant si ets dona com si ets home, jove o gran.

EN QUÈ ET POT BENEFICIAR EL TREBALL DE SÒL PÈLVIC?


➡️Tenir un sòl pèlvic fort t’assegura un bon control dels esfínters, evitant la incontinència urinària i l’estrenyiment.

➡️Una bona tonificació del sòl pèlvic t’ajudarà a tenir relacions sexuals amb més plaer, sobretot després del part.

➡️Treballar aquesta musculatura, t’ajuda a mantenir una bona postura, i evitar mals d’esquena.

➡️Si has donat a llum i tens diàstasis abdominal és important enfortir des de la base perquè es vagi tancant el teixit. En aquests casos, treballar el terra pèlvic és clau.

Tonificar els músculs del sòl pèlvic tant si has donat a llum com si no, t’ajudarà a sentir-te més bé, a connectar amb el teu cos, sentir-te viva i feliç, i fer-ho en mans d’un fisioterapeuta et donarà confiança per seguir avançant, els tractaments poden ser llargs i a vegades pesats.


A Espai Mima’t t’acompanyem en la recuperació, fent sessions individuals on treballem correcció postural, hipopressives, treball de core, exercicis de Kegel… Creem sessions divertides i dinàmiques perquè sobretot et sentis a gust, adaptem la pràctica al que necessites tu. Mimar-te per dins, et farà sentir més viva i feliç!