Serveis

A MimMa t’ajudem a escoltar-te, respectar-te, estimar-te, connectant amb tu, l’ara i l’aquí. Ho aconseguim a través de diferents disciplines i teràpies.

Photo by Elly Fairytale on Pexels.com

Ioga i pilates

Múltiples tipus de ioga adaptats a les teves necessitats: ioga dolç, ioga mig, ioga avançat, yin ioga ioga kid’s…

T’agraden les fusions? Prova el IoHipi, una sessió de ioga i pilates i gimnàstica abdominal hipopressiva. Un treball divertit i dinàmic per tonificar tot el cos però centrant-nos amb la musculatura profunda de sòl pelvià i abdominal.

PILATES TERRA.

Treball conscient de tonificació i estirament de la musculatura. Reforça els músculs, millora la postura, aporta flexibilitat i equilibri.

Photo by Kamille Sampaio on Pexels.com

Ioga de preparació i recuperació post part

La gestació és un moment molt màgic, cal cuidar-nos i posar m´és consciència que mai al nostre cos.

Aprendre a respirar i a ser conscient del teu cos i del seu moviment t’ajudaran a estar tranquil·la i gaudir de l’hora del part.

Un cop has donat a llum és moment de recuperar la connexió amb el teu cos com a dona, i deixar que la musculatura torni a recuperar-se. Agafant de nou força, seguretat i empenta per tirar endavant en la nova etapa.

Sessions individuals totalment personalitzades a les teves necessitats.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Teràpies alternatives

A Espai Mima’t trobaràs teràpies alternatives que t’ajudaràn a sentir-te millor i a recuperar el teu estat de Salut.

Reiki: Teràpia de relaxació japonesa. Equilibri energètic per poder donar la força necessària al teus cos per tal que aquest pugui sanar-se.

Soku Shin Do: Reflexoteràpia japonesa. Estimulació de punts reflexes de peus i mans per treballar diferents patologies del teu cos.

Tui Na craneal: Teràpia basada en els meridians d’acupuntura, estimulació de punts d’acupuntura per poder desbloquejar els meridinas i permetre el fluir de l’energia.

Recuperació sòl pèlvic

Tonificar el sòl pèlvic, els músculs i lligaments que sostenen els òrgans pèlvics, t’aporta múltiples beneficis i no només durant el pre i post part. Evita incontinència urinària, estrenyiment, millora les relacions sexuals, els mals d’esquena…

Treballa’t i sente’t viva i feliç!

Sessions individuals, dinàmiques i divertides.


T’apuntes?